TERIMA KASIH SAHABAT

Saturday, April 9, 2011

Kalau aku itu dia versi malam

2
DARI KUMPULAN 4:

Assalamualaikum.... nak join segmen Ben Nie... Kritikan BerMula... Sebelum Nak muLakn segmen terhangat nie.. syaf nak minta maaf pada blog2 yang telah ben senaraikan tu.. syaf pun masih baru lagi dalam dunia blogger nie... kalau ada salah silap bagitahu yea...

BLOG PERTAMA :

http://anna-lifeiscun.blogspot.com/

1.HeadEr : Kalau dapat cantikan lagi sbb kurang menarik..ditambah lak ngan ikon kamera tu..macam tergantunglah... tak tahu apa motif yang nak disampaikan.. (hihi sendiri pun tak ada header, tak retinak buat)

2.kalau dapat tulisan yang warna hijau tu tukar yea... sbb tak berapa jelas nak baca..

ok siap...selebihnya blog nie ok...


http://alongusop.blogspot.com/

Blog nie cantik sampai tak tahu nak kritik apa..sbb syaf pun tak reti sgt nak kritik nie..cuma....
1. kenapa tak ada shoutmix ek..kan senang kalau nak tinggalkan jejak...

http://heandsheloves.blogspot.com/
blog nie ok sangat cuma knp harus terlalu banyak lrtak gadjet sampai blog susah dan lambat loading page... blog nie berat...

ok lah abg ben...segmen telah siap....

.

2 Response to Kalau aku itu dia versi malam

April 9, 2011 at 10:41 AM Reply To This Comment

hehe.. mekaseh yaa.. header tu memang scha nak buat mcm tu..

thanks ^^

April 9, 2011 at 11:13 AM Reply To This Comment

satu penghargaan bila ada yg sudi mengkritik kita..
TK punya macam mana?

Post a Comment