TERIMA KASIH SAHABAT

Tuesday, June 7, 2011

Berapa Harga/Nilai Blog Anda

10


Assalamualaikum.. Dalam tengah menerjah blog kekawan syaf jumpa lah website nie http://bizinformation.com.my
dari blog seseorang.. Nak gak try ""wah terperajat gak bila tengok harga dan nilai blog syaf seperti diatas""..
Rasanya kalau Blogger-blogger Otai sure dah tahu akan website tu kan.. Syaf yang baru dalam dunia maya nie teruja nak cuba..
Jom lah , kita cuba bermain dengan Harga dan Nilai sebuah Blog... Hanya untuk sesuka je..

.

10 Response to Berapa Harga/Nilai Blog Anda

June 7, 2011 at 3:26 AM Reply To This Comment

Huyoo, mahal gile! Jealous gile ni;p

June 7, 2011 at 7:24 AM Reply To This Comment

hhahaha aku bape yer .. 30 sen je kot

June 7, 2011 at 1:58 PM Reply To This Comment

syaf..tgk ni..huhu http://bizinformation.com.my/www.izzatiwanie.blogspot.com

June 7, 2011 at 4:35 PM Reply To This Comment

wah, mahal tu. kalau suruh kiwi beli, 10 tahun pun belum tentu habis bayar :))

June 7, 2011 at 4:41 PM Reply To This Comment

dah try....blog me murah je....;)

June 8, 2011 at 1:33 PM Reply To This Comment

terbaik la..mahalnya blog syaf..nti blh pnjam wit sikit..

June 8, 2011 at 2:04 PM Reply To This Comment

aku punye blog bernilai 1 sen....cissss....belom mantap blog aku nih huhuhuhu

rajen bace?singgah sini...
cara nak cepat kawen
cikgu kurang ajar?
lelaki sebenarnya tak suke payudara besar

June 13, 2011 at 4:16 AM Reply To This Comment

mahal juga tu~ saya baru 2k je hehehe xpe tunggu dia masak ranum.. baru tinggi harganya!

ronda-ronda bersama My OBW...

June 15, 2011 at 12:23 PM Reply To This Comment

err.. kalau btol, snggup x nk jual? heheh..

July 23, 2012 at 9:42 PM Reply To This Comment

huhu. mahal gak blog tu.

Post a Comment