TERIMA KASIH SAHABAT

Thursday, June 23, 2011

Bowling OH Bowling Untuk BCR

14


Assalamualaikum...
Sempena Mini Gath BCR..
Game bowling Akan diadakan..
Dengan tujuan itu kepada Geng BCR.. 
Hope Sudi Bagi memilih tarikh Mana Yang sesuai..
Untuk kita adakan Game Bowling Ini..
Kotak Vote ada Di SideBar sebelah kanan.. 
Ok terima kasih...
Wassalam...

.

14 Response to Bowling OH Bowling Untuk BCR

June 23, 2011 at 7:33 AM Reply To This Comment

cadangan pada hujung bulan nie.. apa kata survey? lokasi di... TS pon jadi! hahahaha

xpasti pendapat geng2 BCR yang lain.. mcam mana!

ronda ronda bersama syaf@myobw

June 23, 2011 at 8:08 AM Reply To This Comment

jap2.kena tengok kalendar, baru dapat tekan vote tu :P

June 23, 2011 at 8:16 AM Reply To This Comment

aku sokong je mana2 tarikh, janji hari minggu, x kisah la mid atau ts jnji di kl, semua negeri ade penggangkutan ke kl, termasuk di batu pahat. hehhe

June 23, 2011 at 8:22 AM Reply To This Comment

waaaa...sedih ar x dpt join korang... =((

June 23, 2011 at 8:43 AM Reply To This Comment

@suffer8zine
HIHI terBaIk LaH suffEr..

June 23, 2011 at 8:43 AM Reply To This Comment

@mOoN IzzaN
Nape Moon.... Kan Ada BanYak Tarikh tu..

June 23, 2011 at 9:11 AM Reply To This Comment

nak gi main bowling betul2 ke shaf?
kt mana?

June 23, 2011 at 9:20 AM Reply To This Comment

@Bro ahmad
yea bro...nak main bowling ngan geng bcr... tempat akan dibagithu nanti..

June 23, 2011 at 9:31 AM Reply To This Comment

yea2... nak p...

June 23, 2011 at 11:01 AM Reply To This Comment

assalam...erk julai and disember...lambat lagi.yg 26hb tuu jadi ke?

June 23, 2011 at 12:43 PM Reply To This Comment

@►AdamXis◄
yang tu tak Tahu Lah Adam... yang 26.6 tu peRjuMpaan Girl2 BCR je tak Tahu Lah DoRAng adi Atau Tak..

June 24, 2011 at 12:59 AM Reply To This Comment

Assalamualaikum..
dah vote =)

June 24, 2011 at 2:54 AM Reply To This Comment

da vote :)

June 25, 2011 at 2:55 AM Reply To This Comment

aku mana2 pun xkesah syaf..sebulat suara je tarikh bile aku follow..insyaAllah hadir jika masih panjang umo untuk aku, hingga tarikh itu..

Post a Comment