TERIMA KASIH SAHABAT

Saturday, July 2, 2011

Blog Assignment Jejaka Terhangat: Aku Suka Blog Ni

8

Jom Pakat2 Join... ( KLIK SINI )

Assalamualaikum semua pembaca blog syaf nie... ( uit..ada ke pembaca erk.. )
Pertama sekali syaf nak ucapkan ribuan terima kasih pada pengujung yang hadir kat blog syaf nie.. Tanpa korang semua blog syaf tak akan naik seperti ini.. Korang semua THE BEST..

Nampak header kat atas tu, bila tengok header dia je syaf seolah-olah mendapat semangat yang telah dibakar (berkobar-kobar) gitu.. Terima kasih yea Jejaka Terhangat sebab banyak membantu syaf yang agak baru dalam dunia MAYA BLOGGER nie..

Kali ini Jejaka Terhangat adakan satu Assignment untuk kita sama-sama cari ilmu bagaimana untuk REVIEW BLOG yang kita suka dan BLOG yang buat kita tertarik untuk selalu singgah.. Syarat-syaratnya pun mudah je.. ( BACA KAT SINI ).. Dan dengan cara ini juga bagi syaf lah kan, dapat meningkatkan cara penulisan syaf..

Berbalik pada Assignment Jejaja Terhangat ini , Syaf persembahkan BLOG mOoN ( it's truely me )..


TENTANG MOON :
  • Ini blog baru dia dengar cerita blog dia yang lama dulu ada masalah, kalau nak tahu lebih lanjut apa masalah yang belaku ( baca kat sini ).
  • Blog yang kemas dan simple sesuai ngan kreatornya orangnya.. :)
  • Seorang yang silent reader.. Kenapa Syaf kata macam tu sebabnya tadi syaf godek-godek entry2 mOoN nie tup2 nampak satu entry yang beliau ada join segmen syaf cuma dia tak backlinkkan ke komen blog syaf (entry bertarikh 20. JUNE. 2011 ) lama dah entry tu kan tadi baru syaf perasan..
  • Kuat menagis serta merajuk maklumlah baru lagi di alam perkahwinan hihi ( yang nie syaf tipu je ) jangan marah mOoN..
  • Seorang yang suka bergurau..
ENTRY TERBAIK MOON :

Disini syaf nak TAG seorang blogger yang agak baru dalam dunia maya ini sama macam syaf gak.. Insan terpilih itu Spanar Buruk 

Wassalam.. Semua Pembaca.. :)




.

8 Response to Blog Assignment Jejaka Terhangat: Aku Suka Blog Ni

July 2, 2011 at 3:04 PM Reply To This Comment

part menangis tu x betul sangat tapi part merajuk tu 50% betul...hehehehe...

thanks so much syaf coz sudi pilih blog yang x berapa nak ok ni... terharu sangat... :terharu

July 2, 2011 at 3:38 PM Reply To This Comment

wahh moon rupenye.. hehe.

ss kenal moon dulu masa sama2 jadi krew bpm.. slalu lepak kat blog dia dulu.. tapi sian moon kan? bila blog dah jadi camtu, kene cari balik follower2 dia yg dulu.. bukan senang tu :fuh

July 2, 2011 at 5:44 PM Reply To This Comment

wow..tahniah moon ;) u deserved it dear.

July 3, 2011 at 12:33 AM Reply To This Comment

waa... tahniah cik moon ;thumb up;
aku bab penulisan tangan di blog x pandai sgt... hehehe! x gitu syaf ahahahahha!

July 3, 2011 at 1:22 AM Reply To This Comment

moon rsenye mcam lemah lembut je orgnye kan..:)

July 3, 2011 at 8:01 AM Reply To This Comment

ok shaf sama2 kita meriahkan dunia blog...k
semoga berjaya...:)

July 4, 2011 at 8:20 AM Reply To This Comment

Entry trbaik la..thanks tag sbk ye..

July 5, 2011 at 7:48 AM Reply To This Comment

woah..promote blog kwn2. bagus syaf. hehe..nnti keputusannya kluar jgn lupe terjah yek..:)

Post a Comment