TERIMA KASIH SAHABAT

Sunday, July 3, 2011

GiveAway : Acu Oyak

3

Kalau Nak Join ( Klik Kat Sini )

Assalamualaikum pembaca semua.. Hari ini tak tahu nak update apa, so syaf ringan2kan jari jemari menyertai Contest Dari Srikandi Bonda.. Syarat-syarat dalam contest nie pun teramatlah senang..

SARANAN ATAU KOMEN SYAF :
  • Hope Srikandi Bonda dapat meletakkan header sebab header memainkan peranan yang cukup penting.. Header yang menentukkan identiti sesebuah blog..
  • Label entry (jom pilih) tu kalau dapat jadikan Tab Menu letak kat kat atas post entry.. Dan dapat menjimatkan ruang templated..
  • Popular Post - Kalau dapat buat yang bergerak dan itu dapat menarik pembaca untuk singgah di setiap post yang pernah kita buat.. Disini Syaf sertakan link-link untuk saudari belajar.. Singgah lah BLOG TOTURIAL CIK TOM serta ADAMXIS ..
  • Yang lain tu dah nampak kemas dah..Blog pun tak berat untuk loading..
Syaf juga belajar dari bawah gak dan berkat kekawan tunjuk ajar alhamdulillah syaf dah bleh ubah sikit-sikit blog syaf.. Jom kita tukar-tukar pandangan yea Srikandi Bonda..



.

3 Response to GiveAway : Acu Oyak

July 4, 2011 at 8:55 AM Reply To This Comment

mmg terbaik la syaf..hope ada la chance nk menang ye..gud luck syaf.frenzyfm..hehehehe..

July 4, 2011 at 11:53 AM Reply To This Comment

uihhh ... boleh syaf komen blog acik pulak? heheee ...

July 4, 2011 at 2:01 PM Reply To This Comment

http://spanarburuk.blogspot.com/2011/07/ga-cekodok-ensem.html

anda ditag di entry sbk..hehehe..

Post a Comment