TERIMA KASIH SAHABAT

Sunday, September 11, 2011

Rindu | Lama Tak Update | Terima Kasih

4

Assalamualaikum... 
Salam Raya untuk semua... Rindunya nak berblogwalking kembali... Setelah sebulan lebih blog beku tanpa ada penulisan.. Semuanya diatas kerja yang menuntut untuk dilaksanakan... Nak mula menulis pun macam dah tak reti je sekarang... Terlebih dahulu syaf pohon kemaafan jika ada selama ini salah silap... Sejuta kemaafan syaf pohon..


Dan terima kasih jua pada yang sudi follow blog syaf selama ketiadaan syaf.... Rasa terharu sangat tak sangka masih ada yang mengikuti blog ini walaupun dah terlalu lama menyepi.. Sekalung jutaan terima kasih untuk anda , insyaallah syaf akan cuba terjah blog korang satu persatu... Walaupun blog ini hanya banyak puisi hope  korang masih sud beri tunjuk ajar untuk syaf perbaiki penulisan dari masa ke semasa... Terima kasih sekali lagi....

Penulisan kini ber mula..... 

Ada Mata Pandang....Ada Telinga Dengar....Ada Hati Rasa..Ada Akal Guna...

Wassalam...


.

4 Response to Rindu | Lama Tak Update | Terima Kasih

September 11, 2011 at 11:21 PM Reply To This Comment

Terima kasih atas kunjungan. Doodle anda sudah siap. Khas tanda ingatan...cepat2 buat td sempena post terbaru anda mahu terus menulis ni.... =)

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/sitting-and-thinking-doodles.html

Teruskan berkarya!!!

September 11, 2011 at 11:37 PM Reply To This Comment

I miss u too..

September 11, 2011 at 11:43 PM Reply To This Comment

salam perkenalan...
sudah 4low kamu...4low kongsi plak yer

ingin kongsi entry...sila paste link entry anda di sini
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih (^_^)

red
September 12, 2011 at 1:50 AM Reply To This Comment

go go go! syaf!!

Post a Comment