TERIMA KASIH SAHABAT

Monday, March 14, 2011

JANGAN...!!! LaKUkan PerKara iNi KeTiKA MeMiKAt WaniTa

9


Bagi memikat wanita yang cantik dan diidamkan oleh ramai lelaki, anda sepatutnya tidak melakukan perkara-perkara dibawah;

1. Jangan Melayan terlalu baik.

Wanita tidak sukakan lelaki yang terlalu baik terhadapnya selagi tidak ada apa-apa hubungan. Mereka akan berasa kurang selesa bila anda terlalu mengambil berat terhadap mereka. Jadi, cuba elakkan daripada menjadi lelaki yang terlalu baik diawal pertemuan.

2. Jangan Membahasakan pertemuan sebagai “dating”.

Jangan sesekali membahasakan pertemuan anda sebagai “dating” di hadapan wanita. Anda bukan sahajamenunjukkan minat terhadap wanita itu, malah membuatkan wanita itu berasa kurang selesa dengan pertemuan yang dilakukan. Kontrol macho la sikit sahabatku. Hahaa..

3. Jangan Memberikan hadiah.

Apa-apa jenis hadiah tidak sepatutnya diberikan kepada wanita pada pertemuan pertemuan awal. Lelaki selalunya memberikan bunga, coklat, teddy bear dan sebagainya tanpa diminta oleh wanita. Mereka ingin menunjukkan rasa suka mereka terhadap wanita dengan cara sebegini. Sebenarnya lelaki jenis ini telah tersilap, wanita cantik tidak perlukan semua ini dari lelaki yang mereka baru kenali. Ingat! Selagi mereka belum betul-betul tertarik kepada anda, elakkan dari memberi hadiah atau sebagainya.

4. Jangan Mengajak menonton wayang.

Jangan anggap wanita selesa menonton wayang dengan lelaki yang mereka baru kenali. Mereka juga mungkin akan berasa tidak selamat dengan anda. Walaupun niat anda ingin membuatkan mereka gembira, tetapi masanya tidak sesuai. Anda perlu menggunakan masa tersebut untuk membina kepercayaan dan daya tarikan terhadap diri anda.


**SeLAmat MeNcuBA.. Hihi.. SeKaDar ReNunGan Je..**

.

9 Response to JANGAN...!!! LaKUkan PerKara iNi KeTiKA MeMiKAt WaniTa

March 14, 2011 at 8:55 PM Reply To This Comment

wahh..ada tips camne nak memikat la..kena salin ni. ngehhh..!!! =p

March 15, 2011 at 5:19 PM Reply To This Comment

asyik jngnnnn je syaf..
ye ke tu?
hehe..

March 16, 2011 at 1:14 AM Reply To This Comment

JT : RAsaNYa Jt LAgi Pakar Kot.. HihI...

March 16, 2011 at 1:15 AM Reply To This Comment

TK : !sinG.. JanGAn CuBa Kau MERayau Lagi, Tak Kan KU uLanGi BerCinTa DENgan Mu... !sing Macam Lagu Dah... Hahaa... HopE Lah JanGan BUat... Hahaha

March 16, 2011 at 11:00 AM Reply To This Comment

wow!! the next dr love already born :) bgus tips memikat ang bg ni. tp aku xboleh nk applied smua tips ni sbb aku da ada gf. huhuhuhu.

7 Cara Mencari Keyword Popular dan Hot Bagi Meledakkan Traffik Blog

March 16, 2011 at 8:01 PM Reply To This Comment

HiHi REdZ....BAgUs Kalau DA Ada Tu...Jaga BeBaaIk.. Ok :)

March 19, 2011 at 12:43 PM Reply To This Comment

syaf..
TK suka tau org bg hadiah..
hahaha...

March 19, 2011 at 12:54 PM Reply To This Comment

TK : HadIah Untuk TK Ada Nie... TunGGu Taw...

minoari89
August 2, 2011 at 9:50 AM Reply To This Comment

betul...rasa mcm lelaki 2 x penah ada sblum neh..

Post a Comment