TERIMA KASIH SAHABAT

Sunday, May 15, 2011

Segmen : By Pandai Ke Aq Berceloteh

11

Assalamualaikum..
Sesiapa yang tengah menjelajah blog2 di alam maya nie mesti suka akan segmen macam gini kan.. Nak pulak  blogger2 baru (newbie) macam syaf.. Tuan blog nie letakkan syarat untuk join segmen nie rasanya syaf dah penuhi.. Tinggal pendapat syaf tentang blog nie je yang belum.. Nak bagi pendapat pun tak arif lagi, maklumlah blog sendiri pun masih kucar-kacir.. Ok lah dari terus mengarut syaf ada sedikit pendapat..

PENDAPAT :

  • Kalau dapat lah kan READER dari NUFFNANG tu tak payah lah letak tak berapa penting pun widget tu.. Rasanya blogger tak akan bersoal jawab pun kat ruang tu.. Letih je nak menjawab.. Hihi.. (Tuan Blog jangan marah)
  • Blog dah cantik dah..cuma kalau dapat lah kan warna untuk ruang komen tu... Tak kontra dengan warna tempalated.. Terlampau pekat sangat biru nya.. Kalau dapat sesuaikan warna itu yea..
Rasanya itu je kot setakat ini.. Tinggal nak tag je.. Pada siapa yang syaf tag nie mungkin boleh bagi pandangan yang lagi bernas..

TAG :


.

11 Response to Segmen : By Pandai Ke Aq Berceloteh

May 15, 2011 at 3:05 AM Reply To This Comment

bagus2, yg penting kita brani kasi pandangan kita terhadap blog orang lain. selebihnya terpulang pada tuan punya blog samada nak terima atau tak. gudluck yek. =)

p/s: link ke blog tu kena btolkan. bila klik tak jalan..

May 15, 2011 at 3:24 AM Reply To This Comment

boleh tak check balik url yang klik kat sini tu ? alamat tak betul le . hehee

May 15, 2011 at 10:44 AM Reply To This Comment

tq for da komen...akan cuba perbaiki..

May 15, 2011 at 12:25 PM Reply To This Comment

hehee.. join segmen? :bagus

May 17, 2011 at 10:00 PM Reply To This Comment

wah..
rajin syaf ye..
bagus2..

May 18, 2011 at 5:59 AM Reply To This Comment

@Jejaka Terhangat
terima ksih jt.. syaf pun mula bljar dari bawah..

May 18, 2011 at 6:00 AM Reply To This Comment

@Ini Kisah Tia
thank tia dah di perbetul kan sudah

May 18, 2011 at 6:01 AM Reply To This Comment

@MaiRa QuEeN
bertukar2 pandangan rasanya tak salah kan maira..

May 18, 2011 at 6:01 AM Reply To This Comment

@Cik Ladies
nak join segmen CL tapi cl tak ada buat ..hihi

May 18, 2011 at 6:02 AM Reply To This Comment

@toyolkiut
nak menacari ilmu kena banyak review blog.. :)

May 24, 2011 at 3:10 PM Reply To This Comment

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/review-blog-seterusnyasape-pulak-yang.html

sudah direview..

Post a Comment