TERIMA KASIH SAHABAT

Sunday, May 1, 2011

Segmen Kritikan Anda Inspirasi Syaf

11

Assalamualaikum..

Jom Join SegmeN syaf... Nak minTa TunjuK ajar Dari koRang seMUa..

SYARAT2 SEGMEN :
  • Buat tajuk SEGMEN - Kritikan Anda Inpirasi syaf..
  • Letak PIC kat atas ini DAlam entry Korang..
  • Berikan lah Kritikan/Kutukan atau Pandangan tentang blog syaf nie..(wajib)
  • Terserah korang nak follow atau tak blog syaf.. (tak wajib)
  • Siap je entry korang link kat kat sini ok..
Rasanya syarat nie senang je kot..



HADIAH :
  • Siapa yang berikan Kritikan/kutukan serta Pandangan yang paling best akan dapat hadiah...
  • Hadiah rahsia tak best lak kalau bagi tahu sekarang kan..kan.. hihi

TARIKH TUTUP :

  • Bila-bila syaf suka je akan tutup segmen nie...

.

11 Response to Segmen Kritikan Anda Inspirasi Syaf

May 1, 2011 at 11:00 PM Reply To This Comment

join!

http://nathirah.blogspot.com/2011/05/segmen-kritikan-anda-inpirasi-syaf.html

May 2, 2011 at 2:33 AM Reply To This Comment

tringin nk join tp tk sempat.. tp cp tetap bg semangat kat syaf. biar cp komen kat sini je k..
cp blogger baru so cp tk berani komen lebih.. cp komen ape yg mampu je k..

syaf.. pd cp blog syaf ni ada satu point yang syaf nk smpaikan. dlm bahasa mudah.. blog syaf ade 1 identiti yg syaf nak tonjolkan. cp nmpak identiti tu.. lebih kurang mcm blog penulis senja dan blog paan.. tp tk sepenuhnya sama.. hnya 30 % je sama. identiti yang tk blh nak terjemahkan secara mata kasar shj..
bagus cara penulis syaf. sesuai ngan jenis masej yg cuba syaf nk smpaikan.. tp blog syaf kaler putih..dan terlalu simple..
tu tk berapa sesuai dngan identiti yg cube syaf nk smpaikan.. kalau syaf guna tone kaler yg agak gelap sedikit dn bcground yg bcirikan alam semulajadi yg agak misteri.. identiti blog syaf lebih terserlah dn rakan2 yg dtg ke blog syaf lbh mghayati..

header blog syaf pun kena la design sket.. tp cp nak pesan header blog syaf tu nnt kena match dngan bckground blog.. yg pntg cp nl pesan.. design blog ikut identiti asal ye.. tu saje..

maaf dipohon jika tersilap.. cp hnya blogger baru yg msh bnyak kena belajar.. hnya brkongsi pndangan dngn my cousin.. hehe

May 2, 2011 at 12:43 PM Reply To This Comment

wah..
ada segmen..
emm..
laju bangat blog syaf skrg, loading smooth je..
itu dh cukup baik..

Aus
May 2, 2011 at 3:03 PM Reply To This Comment

dah join :)

http://banyaksoalan.blogspot.com/2011/05/kritikan-anda-inpirasi-syaf.html

May 3, 2011 at 12:39 AM Reply To This Comment

siap join same

http://manismesradinda.blogspot.com/2011/05/segmen-sekadar-nukilan-ikhlas-kritikan.html

May 3, 2011 at 9:33 AM Reply To This Comment

menarik..insyaAllah kalau sempat cik tom akan cuba join ye :)

June 9, 2011 at 8:04 PM Reply To This Comment

syaf . ps join niiiiiiiiiiiiiiiii

http://www.penulissenja.com/2011/06/segmen-kritikan-anda-hadiah.html

June 9, 2011 at 9:00 PM Reply To This Comment

boleh tidak ini blogger indonesia nak ikutan ?

June 9, 2011 at 11:36 PM Reply To This Comment

nak join

June 9, 2011 at 11:45 PM Reply To This Comment

Join.. :) Harap win ar..haha..

http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/06/segmen-kritikan-anda-inpirasi-syaf.html

June 9, 2011 at 11:46 PM Reply To This Comment

http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/06/segmen-kritikan-anda-inpirasi-syaf.html

Post a Comment