TERIMA KASIH SAHABAT

Monday, May 2, 2011

NurAmal : Dapat rm50 Bila Kutuk Amal

8


Assalamulaikum..
Syaf Pun Tak reti Nak Kutuk Nie..
Setakat bagi pandangan je boleh lah..
Blog sYaf SenDiri Pun Masih seraBut.. Masih MengHarap Orang Tegur Blog SYaf..
Ok Lah terUs KePada SegMen Amal Nie...

PANDANGAN SYAF : 

  • Blog Amal nie TerLalu BanYak widget yang perlu disusun semula..
  • SyaF cadangan kan kalau dapat Amal gunaKan Templated yang ada 3 Colum...untuk amal susun widget2 yang comel2 tu..baru nampak kemas..
  • Yang Lain ok...syaf suka tgk widget yang budak tecik tangkap rerama tu cute sesangat...
Insan ini TeLah SYaf Tag :

P/S : Meh Join Segmen SYaf LaK ( KLIK SINI )

.

8 Response to NurAmal : Dapat rm50 Bila Kutuk Amal

May 2, 2011 at 2:13 AM Reply To This Comment

my cousin.. tq tag cp.. cp tk ley join sbb tk de masa da. mtk maaf jugak pada amal.. cp tk smpat join... semoga syaf menang dan cp doakan amal mndapat idea yg best utk edit blog.. pndapat org lama sgt pnting utk kite amal.. jd la blogger yg berhemah ok!
gud luck my cousin! caiyok!

May 2, 2011 at 12:40 PM Reply To This Comment

wah..
bagus2 teruskn mngomen..

May 2, 2011 at 1:12 PM Reply To This Comment

salam kenal...

waa siap boleh bagi orang kutuk pulak ek...jap lagi aku g kutuk dia...

May 2, 2011 at 4:08 PM Reply To This Comment

thnk tag CG...msm best gk eyh..kalo CG sempat CG join!nwy gudluck syaf!

May 2, 2011 at 7:37 PM Reply To This Comment

Wahhh... Kutuk2 dapat RM50... Best!

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

May 3, 2011 at 9:32 AM Reply To This Comment

bagus komen syaf..kalu widget byk sgt xelok juga akan melambatkan loading blog..cuba mskkn hanya widget yg penting dan perlu sahaja :)

good luck syaf!

May 3, 2011 at 11:00 AM Reply To This Comment

woot woot. good luck :)

May 3, 2011 at 3:35 PM Reply To This Comment

mcm bez la..hik2

Post a Comment