TERIMA KASIH SAHABAT

Thursday, June 2, 2011

BCR Kontest: Kamilah Geng BCR

13

Meh Sini Geng-geng BCR join Contest Nie..
Nak Join Meh ( KLIK SINI )

Apa itu BCR ( bloggers chat room ) :
  • Ditubuhkan pada seawal bulan febuari yang mengunakan platform blogspot ( http://blogger-chat-room.blogspot ) dan setelah sebulan beroperasi domain BCR telah bertukar http://bcroom.net/ untuk menjadi lebih mantap..
  • Idea penubuhan BCR ini diterajui oleh dua orang anak muda yang berbakat besar dalam dunia blogger pada abad ini.. Mereka itu adalah Jejaka Terhangat serta kawan seperjuangannya Fariq Scorpio .. (maaf lah kalau info ini ada yang salah, syaf dapat info ini setelah explore blog BCR ).
  • Walaupun ada ruang CHAT BOX di bcr, tapi BCR telah beri lebih dari itu.. Disini syaf dapat banyak ilmu selain dapat geng-geng yang baru dalam dunia blogger nie dan ruangan CHAT BOX itu tempat nak bertanya andai ada sesuatu kemusykilan apa saja tentang dunia blog serta tempat bersantai dengan geng-geng..
  • Dan jika ada yang berminat untuk menjadi SPONSOR BCR klik je ( diSINI )
******

Lima orang Blogger untuk syaf perkenalkan :



  1 - SUFFER8ZINE - (blog no 1 kapal karam)

  • Dari header blog dia pun kita tahu bagaimana orangnya suffer ni..
  • Blog dia penuh dengan bermacam-macam maklumat..
  • Suffer nie jua salah seorang cikgu syaf dalam dunia blogger nie.. Dia jua lah orang pertama yang memperkenalkan syaf dengan dunia blogger ini..
  • Seorang yang berbakat besar dalam koding mengoding nie.. Jangan segan silu untuk bertanya pada beliau..



 2 - CL - ( ! Belog Cik Ladies )
  • Orang Pertama yang tegur syaf kat BCR ini..
  • Banyak membantu syaf dalam dunia blog..
  • Agak nakal serta mesra..
  • Selalu meroyan sorang2..
  • Hihi CL senyum selalu tau.. Terima Kasih banyak bantu syaf dulu..




 3 - ADAMXIS ( cikgu toturial )

  • Blog yang banyak toturial didalam blog dia..
  • Macam-macam ada kalau tak percaya terjah lah blog cikgu syaf nie..
  • Terima kasih adam sbb banyak membantu syaf, maaf lah banyak menyusahkan adam sampai pukul 3-4 pagi mengajar syaf tentang blog..
  • Jasa adam tak dapat syaf nak balas, hanya jutaan terima kasih yea adam..



4 - PCE ( PokciEjoy )
  • Syaf suka tgk blog PCE nie blog dia banyak iklan tapi semua iklan dia tersusun serta ada jua maklumat-maklumat yang lain..
  • Blog yang sangat kemas selain dari iklan kat blog dia jua ada toturial tentang pengunaan Adobe Photoshop..
  • PCE jugak tak kedekut ilmu, tapi dia akan bantu dalam diam-diam memang lain benar cara PCE nie..
  • PCE juga pernah buat kan header untuk syaf serta banyak gak ilmu yang dia ajar syaf..
  • Terima kasih bebanyak yea sahabat..


5 - FARHAN AJ ( pa,an )
  • Tengok je pada header dia dah tahu dah dia nie seorang yang kreatif..
  • Baru-baru nie paan dah dapat gelaran blogger hensem.. Memang layak pun sbb tuan punya blog tinta pena ku ini betul-betul hensem..
  • Jom terjah blog dia, banyak gak kisah teladan dalam entry dia..
Ini lah senarai blogger-blogger terawal yang syaf kenal masa masuk bcr.. sebenarnya ramai lagi nak taip, kang  dikatakan tak ikut syarat lak.. Ini pun dah terlebih dua nie.. Hope Jejaka Terhangat tak marah lah.. Kita kan kawan lama hihi.. Cerita kita biar jadi rahsia kan Jejaka Terhangat..

Disebabkan tak ley cerita banyak so syaf  TAG je lah selebihnya :
WAh banyak lak yang diTAG nie... Ini semua Geng-geng BCR.. Sebenarnya ada ramai lagi yang ada dalam BCR nie kalau tak caya JOM TERJAH beramai-ramai BCR nie..


P/S : Pada siapa nama dia yang syaf tak sebut tu minta maaf sesgt bukan tak nak sebut tapi takut nanti tak menepati syarat lak.. Ingatkan nak TAG admin BCR tapi karang kena marah lak.... hihi..


.

13 Response to BCR Kontest: Kamilah Geng BCR

June 2, 2011 at 2:10 AM Reply To This Comment

aku mane hahahahaa

June 2, 2011 at 8:23 AM Reply To This Comment

wahh best entry,,,,tahniah

June 2, 2011 at 8:56 AM Reply To This Comment

tenkiu syaf sbb sudi tag spanar..ingtkan dah lupa kat spanar ni stlh lma tak msuk bcr..huhuhu..

June 2, 2011 at 9:53 AM Reply To This Comment

CL tu syaf baru jumpa kat bcr dah tau happening kan? ss dah kenal dia sejak zaman skola lagi lah dok tergelak jek layan dia.. hehe

June 2, 2011 at 10:07 AM Reply To This Comment

ok blog fm tade :kecewa :majuk




:terharu syaf di jemput masuk ke BCR balik :lari

June 2, 2011 at 11:03 AM Reply To This Comment

cl tu nak kena :nah je selalu..hahahaha btw :tq syaf sebab masukkan nama an :terharu

June 2, 2011 at 1:52 PM Reply To This Comment

mashih tag syaf.. org 1st kot join! hehe

June 2, 2011 at 2:41 PM Reply To This Comment

wah,entry syaf best la...huhuhuhu

June 3, 2011 at 2:41 AM Reply To This Comment

terima kasih sy akan bantu sekadar mampu

June 3, 2011 at 3:53 AM Reply To This Comment

wow absolutely amazing :D

June 3, 2011 at 11:35 AM Reply To This Comment

hehehe.. terima kasih review CL..tapi kenapa mesti ramai review paan? dengki! haha! ni nak tukar review kat blog CL.. bruk sikut.. best la entry syaf... boleh kalahkan CL :takut

SitiSafiyyah : kat sekolah lain citer ! =P
Farhan AJ : Jeless lettew...!

June 6, 2011 at 12:22 PM Reply To This Comment

assalam...sebenarnya dah bace dh nie syaff...tapi tak tinggal jejak jer, nak tgk dlu apa org lain komen.wakakap...TQ buat review.hahaha...betul2, CL slalu dok meroyan sorang2...tapi dia penyeri BCR

June 22, 2011 at 2:11 PM Reply To This Comment

tq sepupu..nama ai ade.. syg sepupuku nie.. tq.tq.tq.tq

Post a Comment