TERIMA KASIH SAHABAT

Thursday, June 2, 2011

Segmen Mencari Blogger Lelaki - Joker Gurl

5

Jom Blogger Lelaki Join Segmen Joker Gurl ( KlikSini )

SYARAT-SYARATNYA :
  • korang dah tentu berjantina LELAKI .
  • buat satu entry khas dekat blog korang yang bertajuk "Segmen Mencari Blogger lelaki"
  • letak banner yang gegurl sediakan tu dalam entry korang.
  • masukkan link entry segmen ni kedalam entry yang korang buat tu tau.
  • bagi yang belum jadi followers blog jokegurl,sudah tentu lah kena jadi followers terlebih dahulu.........
  • pastu korang letak link entry yang korang buat tu kedalam ruangan komen kat bawah ni tau.

Senang je kan syarat-syaratnya.. 


TENTANG JOKER GURL :
  • Syaf tertarik dengan pesonaliti blog ini..
  • Mempunyai header yang sangat simple dan menarik..
  • Susunan gadget kemas..
  • Kalau nak tahu ngan lebih lanjut Terjah lah blog Joker Gurl nie..

.

5 Response to Segmen Mencari Blogger Lelaki - Joker Gurl

Anonymous
June 2, 2011 at 11:52 AM Reply To This Comment

hari ini nak jadi toyol tampan..
maskulin gitu..
hehe..

TK

June 2, 2011 at 11:55 AM Reply To This Comment

macam best je shaf

June 2, 2011 at 3:00 PM Reply To This Comment

lelaki je ke?? saya?? T_T

entri terbaru ; Bangga Ke TAK ADA DARA?

June 3, 2011 at 9:28 AM Reply To This Comment

joker gurl cari lelaki?..mcm nk cari jodoh je ni..nk cari blogger laki ke?.nk cari laki?..hahahaha..takkan laki je?..gurl tade?..

June 3, 2011 at 3:02 PM Reply To This Comment

aall the best . :)

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

Post a Comment