TERIMA KASIH SAHABAT

Sunday, October 2, 2011

Frenzyfm | Mesti Gempak Punya | Radio On Line

2

Jom Join Klik Sini ( MESTI GEMPAK PUNYA )

Assalamualaikum...
Hari nie nak bercerita tentang FRENZYFM sebuah website sosial yang diterajui oleh seorang anak muda tempatan... Jom skodeng-skodeng apa yang menarik disana...

MENARIK DI FRENZYFM :
  • Radio On Line - Sebuah radio yang mempunyai DJ-DJ yang SUPER best dengan kelebihan masing-masing.. Ada ruang untuk permintaan LAGU untuk ditujukan pada seseorang.. Best kan sambil kita chat dapat pulak mendengar lagu yang kita gemari..
  • Ruangan Chat ( chat box ) - Kalau nak berbual-bual atau sembang-sembang dengan warga frenzy disini lah tempat beramah mesra..
  • Video | Photo | Muzik - Yang boleh anda upload dan dapat di kongsi bersama-sama rakan-rakan..
  • Group | Forum - Ruangan yang disediakan untuk berkongsi pendapat mahu pun ILMU..
  • Exchange Link - Ruangan yang disediakan untuk blogger-blogger ping URL blog...
Ada banyak lagi untuk diceritakan... Nak taip kat sini 4-5 hari pun tak habis... Apa kata terjah je terus FRENZYFM 

.

2 Response to Frenzyfm | Mesti Gempak Punya | Radio On Line

October 2, 2011 at 11:46 AM Reply To This Comment

mantap!` hehe.. suke2..

October 2, 2011 at 11:52 AM Reply To This Comment

thank yea nadea... :)

Post a Comment