TERIMA KASIH SAHABAT

Sunday, April 15, 2012

Contest | 10 Yang Terbaik | Update #3

18

Assalamualaikum.. Syaf minta maaf sesgt kerana tak berkesemptan nak update contest cerita seram ini...
Ada sedikit urusan peribadi yang harus diselesaikan...
Disini syaf akan link kan 10 Entry terbaik yang telah dipilih oleh kekawan syaf dan juga untuk mereka menilai yang mana yang paling terbaik untuk menentukan juara...
Setelah mereka ada keputusan MUKTAMAT dan keputusannya pukul 12 tgh malam nanti syaf akan postkan...biar bertambah seram syaf baca...
OK disini syaf akan senaraikan 10 entry terbaik tu...Sbb jap lagi nak gi hospital nak jenguk ayah di wad..
Maaf sekali lagi kerana lambat buat pengumuman juara..

  1. http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/contest-cerita-seram.html
  2. http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/04/contest-cerita-seram-fatyn-punya-cerita_5005.html
  3. http://anakmama89.blogspot.com/2012/03/contest-cerita-seram.html
  4. http://momochunky.blogspot.com/2012/03/contest-cerita-seram.html
  5. (maaf cerita anda copy paste)
  6. http://zakmalstory.blogspot.com/2012/03/contest-cerita-seram-mistik-yang.html
  7. http://izzcoot.blogspot.com/2012/03/contest-cerita-seram.html
  8. http://norfatiahyadz.blogspot.com/2012/03/contest-cerita-seram.html
  9. http://menarikitugemuk.blogspot.com/2012/03/contest-cerita-seram.html
  10. http://lovekamu.blogspot.com/2012/03/contest-cerita-seram-by-syaf.html





.

18 Response to Contest | 10 Yang Terbaik | Update #3

April 15, 2012 at 9:31 PM Reply To This Comment

wahhh..cmne izz boleh trsenarai ni..hehe..anyway, cerita dorg sume mmg seram2.. :)

April 15, 2012 at 9:44 PM Reply To This Comment

Ayah sakit ke? Semoga cepat sembuh...
-Rasa fobia dengar pasal hospital sekarang ni...

April 15, 2012 at 9:45 PM Reply To This Comment

syaf... kalau entry yang copy bulat2 daripada internet, boleh ek? kalau tau camtu, yuu dah hantar 10 penyertaan dah. malahan adik yuu pun boleh buat.. adess.. byk cerita yg femes sgt lah.. kalau gugel je konfem melambak kua cite yg sama..kalau ade ubah suai sikit2 takpe gak.. ni bulat2 copy paste.. macam tak patut je dpt top 10.. harap syaf pertimbangkan.. :)

April 15, 2012 at 9:47 PM Reply To This Comment

haha...xterpilih...tahniah pada yg lain... :)

April 15, 2012 at 9:51 PM Reply To This Comment

wah! ada la nama saya. hehehe thanks! mintak2 la salah satu pemenang nanti.. amin :)

April 16, 2012 at 12:09 AM Reply To This Comment

@Izz Faizah
pemilihan dari kekawan syaf yang lain...mereka suka baca cete dari izz...

April 16, 2012 at 12:10 AM Reply To This Comment

@N Athirah Al-Labuani
terima kasih .. amin...

April 16, 2012 at 12:11 AM Reply To This Comment

@Yuu Hidayu
terima kasih Yuu... maaf syaf tak dapat nak teliti semua entry tu....ini pun syaf minta tolong kekawan yang pilih....syaf ada kes cikit ayah ada kat wad..dah sebulan setengah di wad....terima kasih bagi warning kat syaf...

April 16, 2012 at 12:12 AM Reply To This Comment

@Kamil Kahar
tak apa kamil, boleh usaha lagi...syaf akan fikirkan kontest apa pulak selepas ini..

April 16, 2012 at 12:12 AM Reply To This Comment

@NOOR FATIN
:)

April 16, 2012 at 1:00 AM Reply To This Comment

haha tak tersenarai..ok shida nk baca cite deme lah ^_^

April 16, 2012 at 7:55 AM Reply To This Comment

Alhamdulillah, cerita Kak Nida tersenarai.. moga terus mara..ameeeeeeennnn.

Tahnks Syaf dan rakan2. Moga ayah Syaf kembali sembuh, Insya Allah.

Anonymous
April 16, 2012 at 10:25 AM Reply To This Comment

@syaf :)) moga ayah cpt sembuh!

April 16, 2012 at 10:29 AM Reply To This Comment

untungla dapat jadi top10 :T *nada jeles* HAHA. syaf, hope ayah syaf cepat sembuh :) jangan risau, banyakkan berdoa kepada Allah SWT :)

April 16, 2012 at 7:09 PM Reply To This Comment

Sobss sobbss. Cerita ku tak cukup seram. Hahaha. Tahniah kepada sesiapa yang berjaya menyeramkan tuan contest. :P

April 16, 2012 at 9:48 PM Reply To This Comment

xmenang =((

April 21, 2012 at 12:23 AM Reply To This Comment

Alhamdulillah terpilih dalam senarai 10 yang terbaik :)

April 24, 2012 at 9:45 AM Reply To This Comment

selamat pagi sahabat..

sedikit berbagi inspirasi pagi..

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat pagi serta senyum terindah kita untuk meyambut pagi hari yang indah ini..
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/

Post a Comment